Printen

Ubiquiti AmpliFi AFi-HD Multiroom wifi

AmpliFi is meer dan een gewone thuisrouter: het is het ultieme wifi-systeem.

Als u hem besteld bij Max help me, komen wij hem gratis installeren buiten kantoortijden!!!*Lees hieronder meer.
Array
370,00 €
Totaal:370,00 €
Bedrag BTW64,21 €
Beschrijving

Special:

Als u hem besteld bij Max help me, komen wij hem gratis installeren buiten kantoortijden!!!*

U betaald bij aankomst €100  hierna wordt alles geïnstalleerd nadat dit klaar is en u bent tevreden betaald u per pin de rest.*

*Dit geld alleen als de optie bezorgen van toepassing is.

Mocht u vragen hebben omtrent Corona zie deze link

 

AmpliFi HD
Het AmpliFi ™ HD (High Density) -systeem omvat een routerbasisstation en twee draadloze super meshpoints voor maximale wifi-dekking in uw hele huis. De HD Kit biedt maximale draadloze prestaties in een innovatief en elegant ontwerp. De router heeft een slim LCD-scherm en de mesh-punten geven de draadloze signaalprestaties weer. Een mobiele app is beschikbaar voor iOS- en Android ™ -platforms voor directe installatie en eenvoudig beheer.

Niet alleen een wifi-router, het is een wifi-systeem
AmpliFi is meer dan een gewone thuisrouter: het is het ultieme wifi-systeem. Met 802.11AC wifi met turbolader maakt AmpliFi gebruik van meerdere zelfconfigurerende radio's en geavanceerde antennetechnologie om overal wifi-dekking te bieden in elk huis.

Perfecte gebruikerservaring
Eén intuïtieve app zorgt voor directe installatie, krachtige rapportagestatistieken en gemakkelijke gasttoegang. Standaard zijn de AmpliFi-router en superextenders vooraf gekoppeld om naadloos als een wifi-systeem te werken. Het slimme touchscreen in combinatie met de Bluetooth-mogelijkheden van de router bieden een directe installatie-ervaring met elke Android- of iOS-smartphone.

Breid uw wifi-dekking uit
Het AmpliFi-systeem bevat twee superextenders en u kunt er meer toevoegen indien nodig. De superextenders passen discreet in elk huishouden. Signaalsterkte-LED's zijn in het ontwerp geïntegreerd om ervoor te zorgen dat het systeem wordt gepositioneerd voor optimale prestaties.

Gasttoegang vereenvoudigd
AmpliFi maakt gebruik van een open tijdvensterconcept om onmiddellijke gasttoegang mogelijk te maken zonder het beveiligingsrisico en het ongemak van het delen van wachtwoorden.

 

 

 

Beoordelingen

zaterdag 23 mei 2020
Heb werkelijk alles al geprobeerd (Apple, Netgear, Dlink, Linksys, TP-Link), maar deze router doet eindelijk wat er wordt beloofd, volledige dekking in het hele huis. De installatie van de mesh-points is "seamless" en ze werken uitstekend met inderdaad geen enkel verlies aan bandbreedte. Op alle verdiepingen inclusief de zolder en de tuin heb ik nu volledige 2.4 en 5 Ghz dekking. Als je eveneens tevreden was met een Apple Airport vanwege de gebruikersvriendelijkheid (had ik eveneens voorheen), dan is dit de rechtmatige opvolger.
dave
Ubiquiti UniFi AC MeshUbiquiti Unifi UAP-AC-M-PRO
Terug naar: Accesspoint (Wifi)